dissabte, de març 25, 2006

UN BON DIA DE PRIMAVERA A GRANOLLERS

MÉS HABITATGE PÚBLIC , MÉS QUALITAT URBANA.

Aquest matí el Conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha estat a Canovelles i Granollers.
Ha signat amb l’alcalde de Canovelles, Josep Orive, el conveni del Pla de Barris, que permetrà a l’Ajuntament abordar obres de renovació urbana a diversos entorns de la ciutat i impulsar projectes de gran calat social.
A Granollers, amb l’alcalde Josep Mayoral, regidors i regidores, representants veïnals i ciutadans que ens han acompanyat , s’ha visitat el sector del Pla de Baix, que han promogut conjuntament l’Institut Català del Sòl i l’Ajuntament de Granollers.
El nou sector aporta sòl per a la construcció de 675 habitatges, de totes les tipologies i règims, edificis plurifamiliars, unifamiliars, de protecció oficial i promoguts pel sector privat. L’Ajuntament, l’Institut Català del Sòl i cooperatives promouran 415 habitatges protegits, d’aquests, l’Ajuntament en el sòl municipal disponible, i mitjançant la societat pública Granollers Promocions, en promou 108, amb un pressupost d’uns 10,5 MEUR. Les obres ja han començat i es preveu fer el lliurament de claus el primer semestre de l’any 2007.
L’Institut Català del Sòl, per la seva banda, s’encarrega de la construcció de 118 habitatges de protecció que seran de lloguer.
Aquesta actuació urbanística es completa amb 2’5 hectàrees d’espais verds, 19.000 m2 per a equipaments públics entre els que destaca una nova instal·lació esportiva i 28.000 m2 per a equipaments comercials.
Finalment, com ha destacat l’alcalde Mayoral, el barri de Can Bassa s’uneix definitivament a tota la trama urbana de Granollers, guanyant en qualitat, en mobilitat i en més equipaments.
Avui ha estat un bon dia de primavera per a Granollers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada