dijous, de desembre 01, 2005

Medalles de la Ciutat


El Ple de l’Ajuntament de Granollers del 29 de novembre de 2005 va distingir amb la medalla de la ciutat a Oriol Montaña, Miquel Boix, Josep Verde Aldea, Marta Estrada i l’Agrupació Sardanista Granollers, per la seva trajectòria i en reconeixement als seus mèrits al servei de la ciutat.

Com va dir la regidora d’Educació, Pietat Sanjuan, Granollers té un indret molt especial “un lloc de trobada en què no s’ha de demanar permís per entrar, on tothom s’aixopluga” com li agrada dir al nostre alcalde. És la Porxada. I aquest valor simbòlic que té la Porxada permet explicar el tarannà dels homes i les dones de la nostra ciutat. Granollers es la gent, la seva gent.

Granollers, ciutat acollidora, plural, solidària, i participativa, és també una ciutat agraïda. Agraïda a les persones i les entitats que han contribuït de manera especial a fer-la com és: oberta, viva i compromesa, i per això el ple de l’Ajuntament els va voler reconèixer amb l’atorgament de la medalla de la ciutat, que els hi serà lliurada en un acte ciutadà el proper 15 de desembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada