dissabte, de novembre 26, 2005

DE QUÈ VAN?


La cúpula del PP està en una deriva, absolutament boja. No els preocupa res del que interessa a les persones. Només volen desestabilitzar José Luis Rodríguez Zapatero. Tot si val. Agressió política permanent. Si menteixen, que ho fan cada dia, tant és.

La darrera manipulació, l’ha fet, com ja ens té acostumats, un dels representants més significatius de l’aznarisme, el Sr. ACEBES, el que ens va amagar tota l’informació en els tràgics esdeveniments del 11M. El Sr. Acebes aplica la màxima de “menteix que alguna cosa queda”.

Però aquesta vegada l’ha fet molt grossa. Ha vinculat el procés de reforma de l’Estatut de Catalunya amb ETA. Un text aprovat pel 90 per cent dels diputats i les diputades catalanes. I va aquest senyor, i diu que està tutelat per la banda terrorista ETA. I es queda tant ample. “Quina barra”. Com pot un responsable polític agitar el debat d’aquesta manera?

Hauria de DIMITIR, i deixar tranquil el país. Segur que a la fundació FAES, del seu jefe Aznar , li farien un raconet. Si Rajoy i Piqué no el desmenteixen radicalment se situaran a la mateixa altura moral que aquest senyor.

Avui, José Montilla, el primer Secretari del PSC, (a la foto), ha demanat públicament al Sr. Rajoy que es disculpi pel comportament del Sr. Acebes. Ara estic segur que no ho farà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada