divendres, de maig 19, 2006

Fan riure


Desprès de dos anys sistemàtics, de desqualificacions i mentides al voltant del debat de l’Estatut de Catalunya, els del PP s’han enfadat perquè els hem posat davant de la realitat que ells mateixos han creat.
Catalunya som tots, es tingui la posició ideològica que es tingui. Ara bé, qui ha dit barbaritats en tot aquest procés ha estat el PP. Va ser Àngel Acebes el que va dir “ETA se convierte en el tutor de la reforma del Estatuto de Cataluña” (25-11-2005), o “Busca el desguace de España” (3-9-2005), o el campió Javier Arenas “La propuesta de Cataluña supondrá un coste de miles de millones de euros para Andalucía y Chaves lo sabe, ya que lo que el sistema catalán plantea es trincar toda la tela de golpe y después, a ver lo que suelto poco a poco”, (11-10-2005) “¿Sabes que ahora las comunidades más pobres son las que dan dinero a las ricas?” -falques radiofòniques del PP d’Andalussia (14-2-2006)- i José Maria Aznar “Cualquier persona sabe que millones de españoles, la mayoría de ellos, viven con la angustia de que puede, de que existe un riesgo, que España pueda dividirse” (3-11-2005). I podríem seguir.
Estem explicant el que és una obvietat, del que han estat aquests últims dos anys de campanya del PP contra l’Estatut, contra Zapatero i contra Catalunya. Els vots del NO, només els aprofitarà el PP.
I també estem explicant des de fa dies, perquè aquest és un Estatut magnífic, per fer més i millors polítiques a favor de les persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada