dimecres, de maig 10, 2006

Ara, el Referèndum per al SÍ


Avui el Ple del Senat ha aprovat, per 128 vots a favor contra 125, el text del nou Estatut de Catalunya. El President del Govern d’Espanya, José Luis Rodriguez Zapatero, ha estat molt explícit i clar al afirmar “este Estatuto no se para, este Estatuto prepara Catalunya para un futuro mejor”.
El portaveu de l’Entesa Catalana, Isidre Molas, ha expressat en la seva intervenció que aquest Estatut "no és l’Estatut de cap partit polític, és el de tots".
Ara, qui haurà de decidir són els ciutadans i les ciutadanes de Catalunya, en el Referèndum que es celebrarà el 18 de juny. Jo votaré que SÍ, perquè no m’agrada el centralisme i l’olor de naftalina del PP, però tampoc les idees independentistes d’altres (que crec que no ens porten enlloc). Votaré que SÍ perquè m’agrada la Catalunya sensata i no la dels marges.
Amb el pas que avui s’ha fet, Espanya nació de nacions, pren consistència. És la unitat a partir del principi d’igualtat de drets de tots els ciutadans i de la garantia d’autonomia de tots els territoris.
Estem per avançar, estem pel SÍ; no li donarem cap satisfacció a la dreta del PP.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada