dijous, d’abril 13, 2006

Els del PP segueixen mentint


El jutge Juan del Olmo ha dictat l’auto de processament sobre l'11 M, sobre els atentats terroristes perpetrats a Madrid l’any 2004.
No hi haurà sentència fins que es celebri el judici, però després de dos anys d'investigacions judicials, la conclusió és clara, l’acció terrorista va ésser protagonitzada per grups islamistes integrants de cèdules yihadistes.
A aquesta mateixa conclusió va arribar la comissió d’investigació creada al Congrés dels Diputats.
I avui, com ahir, segueixo escandalitzant-me pel comportament del PP, negant consistència a l'auto del jutge instructor. Alguns diuen que és una actitud cínica. Jo crec que l'11 de març de 2004 van començar mentint sobre l’autoria dels atemptats; el govern d’Aznar, Rajoy, Acebes i Zaplana sabia que els autors no eren de l’ETA; van mentir a la Comissió d’investigació i, conjuntament amb alguns mitjans de comunicació afins, intenten construir una versió que ells saben perfectament que és una autèntica mentida.
La intervenció del diputat del PP Martínez Pujalte, que va ser l’encarregat d’intentar introduir de nou ombres, va ser patètica. Al final aconseguiran que no els creguin ni els seus electors.
Per cert, algú del PP, dels que llavors tenien responsabilitats de govern, haurà d’explicar-nos perquè no es va fer cas dels informes del CNI.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada