dissabte, d’abril 10, 2010

Si que ho volem.

He assistit a l’acte en el que el President de la Generalitat i primer secretari del PSC, José Montilla, ha celebrat a Pinós, a on ens ha explicat un grapat de raons de perquè tornarà a presentar-se a les eleccions i ha ratificat la seva voluntat de seguir al capdavant del govern de Catalunya.

Ha fet un discurs solemne, però també ha estat fet des del cor, adreçat als sentiments i a la intel•ligència de les ciutadanes i els ciutadans.

El President ha afirmat que “Segueix creient en una Catalunya de tots i per a tots. Una Catalunya oberta que dóna oportunitats a qui vulgui aprofitar-les, que no discrimina i que no es tanca, que reclama respecte i ofereix una mà estesa als que la respecten. Una Catalunya que vol pesar més a Espanya i a Europa. Una Catalunya que sap que la riquesa està en el contacte amb els altres, que així es fa més forta, imparable”.

També ha dit que “Segueixo creient en el respecte a les idees de tots i en que l’única forma de seguir avançant és aconseguir posar-nos d'acord en els temes importants. Governar a partir del diàleg i l'acord és el que intento des que vaig començar a fer política, i així seguiré, perquè hi segueixo creient”.

“Com segueixo creient en el socialisme, com ideal de justícia social, com a impuls permanent a favor de les reformes que proporcionen més llibertat i més oportunitats a tothom.”

Parlant de Catalunya i Espanya ha afirmat que “Sóc català i catalanista, com la majoria dels nostres conciutadans. Sóc espanyol i federalista, com la majoria de catalans i catalanes. Sóc europeu i europeista, com la majoria dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya. Sóc progressista i de centreesquerra, com la majoria dels treballadors i treballadores, com la majoria de la gent del país.” I ha remarcat “Segueixo creient i crec en l'Estatut i el defensaré sempre allà on calgui i davant de qui calgui, perquè aquest és l'Estatut que van acordar el Parlament de Catalunya i les Corts generals, l'Estatut que va ser referendat majoritàriament pels ciutadans i les ciutadanes de Catalunya”.

“Segueixo creient que Catalunya no vol ni dreceres, ni invents, ni sorpreses, ni passes enrere. I no tenim, a diferència que altres, més bandera que la senyera, l’Estatut i Catalunya”.

El President Montilla, ens demana la seva confiança perquè vol seguir treballant per transformar el present, per construir un futur millor “Crec en Catalunya i en la seva gent .Crec en el seu caràcter treballador i emprenedor. Crec en el potencial de les dones i els joves, mai no aprofitat del tot. Crec en la generositat i l'empenta dels més grans. Crec en la força del teixit econòmic, social, sindical i associatiu del nostre país”.

Avui a Pinós com a tot Catalunya feia un dia magnífic de primavera, hem començat de nou a fer realitat els nostres somnis que ens portarà a tenir un nou govern catalanista i progressista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada