dimecres, de gener 13, 2010

Tenim un projecte clar.


Aquests darrers dos dies, el grup parlamentari del PSC al Parlament de Catalunya, ha fet una de les seves trobades de treball per analitzar la situació del país i encarar el treball de l’actual període de sessions parlamentaries. A ningú se li escapa que entrem en la recta final de l’actual legislatura, que ens portarà a la tardor a unes noves eleccions al Parlament de Catalunya.

Queda molta feina per fer, s’hauran d’aprovar lleis importants, haurem de seguir desplegant l’Estatut, i encarar el repte més important que tenim al davant, com és el sortir de la crisi i seguir acompanyant amb polítiques actives a les persones que s’han quedat sense feina.

Aquestes jornades ens han servit, per dir-nos que ha diferencia de la dreta CiU i PP que ja fa dies que han començat la campanya electoral, i fins i tot, malgrat sembli curiós constatar que els arguments de l’Artur Mas i l’Alícia Sánchez Camacho son els mateixos en la crítica al govern. Com deia reafirmar la voluntat de treballar, governant fins el darrer dia, per solucionar els problemes que té el país.


Sense anar més lluny, ahir el govern aprovava mesures per millorar la cobertura d'accés a la Renda Mínima d'Inserció i també el projecte de llei del cinema de Catalunya.

Avui a la cloenda d’aquestes jornades de treball el President de la Generalitat José Montilla, ens deia en la seva intervenció, “el nostre projecte és clar: Autogovern, Estatut, progrés econòmic, lluitar contra la crisi econòmica i benestar social. I a la gent progressista, moderada, responsable i amb ganes d’una Catalunya millor, és a la que hem d’explicar cada dia que aquest és el futur que volem per a Catalunya, i no un altre”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada