dilluns, de març 30, 2015

Junts fem Granollers“Junts fem Granollers” explica la manera com volem continuar la nostra acció de govern, amb la gent, amb el conjunt de veïnes i veïns de Granollers.

El proper 24 de maig tots i totes decidirem cap on volem que vagi la ciutat, les prioritats, en què volem que es destinin els recursos econòmics de l’Ajuntament. Amb el nostre vot, confirmarem majories o en farem de noves.

Ens tornem a presentar, sense cofoismes, sabent que hi ha feina per fer, amb l’orgull d'haver treballat per la ciutat i la seva gent. 

No ens entretindrem pensant en el passat, ni en el present; volem albirar el futur perquè els temps segueixen sent complexos, plens d’incerteses i de reptes, però també de noves oportunitats que no deixarem escapar i posarem al servei de tots.

Les nostres propostes responen a cinc grans objectius. 

Governar amb la gent. Hem de deixar enrere la visió que el paper de l’Ajuntament és únicament la prestació de serveis. La participació és un factor clau. El Consell de Ciutat, el voluntariat, camins per aprofundir. Un govern transparent a què no volem renunciar. 

Defensar els drets socials des de la proximitat. Per nosaltres serà prioritari mantenir la cartera de serveis que s’ofereixen als ciutadans com un dret, que avui estan en perill per les retallades. La igualtat i la cohesió són senyes d’identitat del nostre projecte. 

Dinamització cultural i creativitat. Les polítiques culturals des de la coresponsabilitat esdevenen un valor públic imprescindible per construir el futur. També com a oportunitat econòmica generadora d’activitat. Captar i fer possible el talent és un dels reptes que tenim com a ciutat. 

Qualitat, convivència, identitat. Un objectiu, fer la ciutat cada cop més accessible i actuar en els eixos que connecten els barris i el centre, i els barris entre ells. La prioritat, la gent a peu, una ciutat tranquil·la i més verda. Una aposta per la qualitat de la urbanització com a factor de cohesió i inclusió social. 

Generar nous motors econòmics. La projecció i l’atractivitat de la ciutat són elements claus per crear ocupació. Desplegar el Pla Director del Circuit, dos nous polígons al voltant del circuit i la C17, i aixecar l’estació de mercaderies ferroviàries per generar sòl per a activitats econòmiques són els reptes dels propers anys. Cal definir també nous objectius del comerç a la ciutat. La innovació ha d'estar present en totes les decisions.

Article publicat a la revista municipal "Granollers Informa".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada