diumenge, de juliol 06, 2014

Compromís, proximitat i passió
L’alcalde Josep Mayoral diu tot sovint que la feina feta, feta està i és patrimoni dels granollerins i granollerines”.

Seguim immersos en una etapa plena de dificultats, moltes persones amb problemes i, avui, conceptes com diàleg, compromís, participació, passió, proximitat, emocions, equip, confiança, complicitat, suma, ideals, força i cohesió són plens de sentit per als i per a les socialistes de Granollers.

Compromís amb el país i, sobretot, amb la gent, la nostra gent, la de Granollers. Ni un euro de reducció en polítiques socials, dit d’una altra manera, les de la solidaritat amb les persones. I això, malgrat les retallades dels governs espanyol i català i els partits que els donen suport PP, CiU i ERC.

El darrer mes aprovàvem un nou Pla de xoc contra la crisi i el risc d’exclusió social (serà el tercer) en què s’hi destinen un milió i mig d’euros adreçats, bàsicament, a les persones sense feina.

Però també aprovàvem més diners, quasi 2 milions d’euros, per a inversions que incrementen fins a 8 milions els destinats a millorar carrers, places, escoles, centres esportius i culturals i millora ambiental, que també generen ocupació.

Mai renunciem a res, seguim treballant “com sempre” per una ciutat equilibrada i de qualitat. Granollers continuarà essent una ciutat de convivència i de cohesió social. Una ciutat de qualitat.

L’alcalde Mayoral afirma amb contundència, “la política també és un espai d’emocions.” I, en aquesta època, massa sovint el cor se’t queda petit al veure i patir les dificultats, no és una entelèquia els veïns i les veïnes tenen cares i noms.

Mirem el futur, ens en sortim segur, projectes com la consolidació de Roca Umbert com a fàbrica d’idees, la propera aprovació del Pla Director del Circuit, de l’espai de la plaça Barangé, la modernització dels polígons industrials, el treball de Can Muntanyola per assegurar noves activitats econòmiques... Objectiu clar: més empreses, més activitat econòmica, més ocupació.

Seguir invertint, (la solidesa financera de l’Ajuntament ho permet) en les places, els carrers, els espais verds, les voreres, les infraestructures per seguir fent de Granollers un espai de qualitat del que ens en sentim orgullosos, perquè el nostre és un compromís sòlid.
Article publicat al Granollers Informa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada