dilluns, de gener 31, 2011

Governar des de la proximitat.

A poques setmanes de les properes eleccions municipals que se celebraran el 22 de maig, comença a ser moment dels balanços. Vàrem iniciar aquest mandat l’any 2007 en ple cicle econòmic expansiu, i l’acabarem al bell mig d’una crisi econòmica mai coneguda, per les seves implicacions mundials, però que, com tots i totes sabem, ens ha acabat implicant, ja sigui perquè ens ha afectat a la feina, a les nostres expectatives de futur o per les reformes que d’una o altre manera ens tocarà fer.

Els granollerins i les granollerines, el maig de l’any 2007 ens van fer confiança i també a l’alcalde Josep Mayoral. Què hem fet? Hem treballat per fer de Granollers, una ciutat per conviure. Una ciutat que dia a dia s’ha anat transformant per donar un millor servei a les persones que hi vivim: amb voreres més amples, amb jardins i barris amb llum i aire, amb més i millors equipaments i serveis.

Els socialistes sempre veiem Granollers, pensant en les persones, a fi d’atendre les seves dificultats quotidianes i concretes, i amb l’objectiu de millorar permanentment la qualitat de vida de la ciutadania. Per això, ha estat i és tan important construir una ciutat amable i respectuosa amb les persones, unes persones que estimen la seva ciutat.

Hem avançat fent una ciutat més per a les persones, més equilibrada, respectuosa amb el medi ambient; hem treballat en la millora de tots i cadascun dels barris de la ciutat, hem fet de la cohesió social i de la igualtat d’oportunitats per a tothom una de les fites de les nostres polítiques, la millora de la seguretat dels nostres conciutadans ha estat essencial per nosaltres, hem treballat i treballem per ampliar l’oferta educativa de Granollers amb més centres i nous projectes educatius, i al llarg d’aquests anys hem millorat l’oferta sanitària.

A tots plegats ens ha tocat viure nous temps que indubtablement no estant exempts de problemes que, sovint, no tenen una solució ni fàcil ni immediata; ara bé, el nostre és un compromís pel bon govern, que implica una aposta decidida per una democràcia de qualitat, i que també es fonamenta en criteris d’eficàcia i eficiència dels recursos públics.

Ho haurem aconseguit o no, segurament en alguns casos en més encert que en d’altres, però hem governat des de la proximitat, això requereix una actitud, i l’alcalde Mayoral, n’és exemple, d’escolta activa, de sensibilitat propera, de diàleg intens. En aquest sentit, dialogar i concertar accions amb els ciutadans i les xarxes socials és avui per nosaltres imprescindible.

Article publicat al butlletí de l'Ajuntament de Granollers/febrer 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada