dimarts, de maig 10, 2011

La força de Granollers, està en la suma.




Ja hem passat el primer cap de setmana de la campanya electoral. Els primers contactes massius amb la gent de Granollers, per explicar les nostres propostes per al proper mandat que s’obrirà amb la celebració de les eleccions municipals.

Com diu l’alcalde Josep Mayoral “la feina feta, feta està i ja és patrimoni dels ciutadans i ciutadanes” i conseqüentment sent conscients que la ciutat s’ha transformat gràcies a la feina dels i les socialistes, si volem revalidar la confiança, la majoria, ara toca parlar clar, ara toca explicar els nous projectes, els objectius de ciutat.

I quina millor forma de fer-ho que contrastant amb els granollerins i granollerines, carrer a carrer, plaça a plaça i escala a escala, com ens agrada fer-ho a nosaltres, parlant amb la gent, estrenyent les mans, mirant els ulls porta a porta i, si cal, argumentant les crítiques que també n’hi ha.

Tres dies de campanya electoral i l’alcalde, els candidats i candidates i els companys i companyes voluntaris en aquesta campanya, que cerca la reelecció del nostre alcalde, ja hem parlat directament amb centenars de persones de la ciutat.


També ha estat el moment de la trobada aquest dissabte amb 250 dones, que han expressat el seu compromís amb la igualtat que avui passa sens dubte per la defensa d’uns serveis públics de qualitat, i que han mostrat el seu suport a Josep Mayoral.

Ha estat una trobada plena de sentit, conceptes com: diàleg, compromís, participació, carinyo, passió, proximitat, emocions, equip, confiança, complicitat, suma, ideals, força i cohesió han surat en els discursos de les candidates.


Josep Mayoral ha remarcat la importància i voluntat dels socialistes d’avançar cap a la igualtat: “la igualtat només és possible defensant i apostant per polítiques públiques que facin més fàcils les coses, amb una atenció especial a les polítiques educatives, de sanitat i d’atenció a les famílies”, ha dit Mayoral. “No assistirem com a espectadors a cap retallada ni en sanitat ni en educació, defensarem els drets socials”.

Aquesta campanya també té el seu espai a les xarxes socials. He vist una certa polèmica al voltant de les decisions que van portar al govern de la Generalitat al tancament del centre privat sanitari de Policlínica. Ja us dic que aquest tema, i els que giren al voltant de la sanitat pública a Granollers i a la nostra comarca, mereixen una reflexió, que també en els propers dies vull fer veient com observo astorat les retallades que es pretenen fer i que s’intueixen després de les eleccions municipals per part del govern amb les excuses de la situació de crisi econòmica.

Aquest diumenge, també he participat en un acte a Vilanova del Vallès, donant suport a la nostra candidata la Maria Lluïsa Ferré, que serà sens dubte una magnifica alcaldessa, ella i la seva candidatura tenen les coses molt clares.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada