divendres, de maig 06, 2011

Ens seguirem arremangant per Granollers



Ha començat la campanya de les eleccions municipals que ens portaran al diumenge 22 de maig, dia en què les granollerines i granollerins lliurement decidiran amb el seu vot la majoria que permetrà elegir l’alcalde de la nostra ciutat.

No som autocomplaents, però ens ho hem de dir, a Granollers ens ha anat bé amb els governs del PSC. I, que consti, sempre ha estat per voluntat dels veïns i veïnes, ho recordo en funció de les opinions negatives que altres candidats formulen sobre el govern de majoria que fins avui governa a Granollers. Hem de respectar tots, faltaria més, l’opinió dels ciutadans i ciutadanes que s’expressa en forma de vots, encara que la suma de tots ells atorgui majories absolutes.

Aquestes eleccions i aquesta campanya són importants. Els ciutadans i les ciutadanes saben que estem elegint l’alcalde, el govern de la ciutat, que estem decidint per Granollers, no estem parlant ni de Madrid ni de Catalunya. Sí parlant de les polítiques, però no decidint ni sobre el govern d’Espanya ni el de Catalunya.

Parlem de Granollers, de les propostes del programa, de les nostres i les de la resta de candidatures –quan les coneguem-, la dels socialistes són conegudes, són públiques, han estat presentades, es poden trobar a la pàgina web del nostre candidat www.josepmayoral.cat, es poden seguir a la xarxa social.

Propostes per guanyar de nou la confiança dels nostres veïns i veïnes, per seguir fent de Granollers, una ciutat amb empenta, amb futur, treballant per la cohesió social, per espais de qualitat, amb renovades oportunitats pels emprenedors, per crear ocupació, per fer de la creativitat i de l’educació un factor principal de les nostres polítiques.

Nosaltres no donarem suport a les retallades, en els camps de l’educació, dels serveis socials, de la sanitat, que ens atorguen igualtat d’oportunitats com a persones.

Alguns candidats callen i justifiquen el govern de Catalunya.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada