dilluns, de maig 02, 2011

Il·lusió i passió per Granollers

Dissabte es va presentar la candidatura del PSC de Granollers per a les properes eleccions municipals. Va ser un acte amb molt de caliu. Totes les candidates i candidats van dir la seva. Es va destil·lar il·lusió i passió per Granollers, des d’un projecte que no és ni més bo ni pitjor que els altres, però que, jo crec, té una visió diferent de la ciutat: un model i uns valors que a la ciutat, que és tant com dir que als ciutadans i a les ciutadanes que hi vivim, ens ha anat bé. Granollers ha avançat quan el PSC ha estat al govern de la ciutat, en governs de coalició o governant en solitari.

Aquests darrers 4 anys, que hem gaudit del suport ampli dels granollerins que ens van confiar el govern en solitari de la ciutat, han estat un èxit. Malgrat la complicada situació econòmica, hem avançat com mai, amb la major inversió pública feta, també al costat dels més febles, dels que tenen més dificultats i dels emprenedors.

Hem acompanyat l’ànima de la ciutat, del seu ample i ric teixit social i cultural, no des del dirigisme, sinó sempre des de la complicitat, des de la corresponsabilitat i confiança que ha estat la base de treball d’aquests darrers anys i ho ha de seguir essent per avançar i construir el futur.

Volem i podem guanyar les eleccions, i treballarem per tornar a gaudir de la confiança majoritària dels granollerins i granollerines. Perquè nosaltres no som el govern de les retallades, no volem renunciar a res del que ens ha costat desenes d’anys aconseguir, molts esforços com a país. No volem renunciar a res de tot allò que ens atorga igualtat d’oportunitats.

Treballarem per seguir fent de Granollers un espai d’oportunitats. Encararem el futur, que és prou complicat, amb optimisme. Sabem que ens en sortirem.

Aquests anys de govern amb l’alcalde Josep Mayoral a la ciutat li han anat bé. La gent ens ho manifesta, fins i tot aquelles persones que en altres eleccions no ens donen el seu suport; potser és perquè el nostre projecte, el nostre candidat, l’alcalde de Granollers, viu intensament el batec d’aquesta ciutat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada